Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

 

Az epizód ismertetőjében az áll, hogy Diana is fogyaszt abból a bizonyos "Ördög Szelleme" drogból, aminek a vége az lesz, hogy Lee karjaiban köt ki. Mennyire lesz laza ebben a részben? - Lynda
Hát, eléggé másképpen fog viselkedni, de ezt Shelley Hennig is elmodta nekünk: "Úgy fog viselkedni, mint egy 21 éves, akinek először kerül a kezébe alkohol. Mindannyian olyanok lesznek, mintha leitták volna magukat. Diana eléggé érzékeny erre a drogra, és ez meg is mutatkozik rajta. Nagyon vicces lesz." Hennig azt mondta, nagyon élvezte a forgatást, mert egy másmilyen személyiség is kitört Dianából. Jó lesz látni a karakter "kitörését", főleg, hogy Lee felé irányul. 


A The Secret Circle sorozat szőke boszorkánya a valóságban is szívesen birtokolná az általa alakított karakter képességeit.

Britt Robertson szívesen varázsolna

A Life Unexpected sorozatból már megismert színésznő jelenleg Cassie Blake szerepében díszeleg a The Secret Circle című sorozatban, ahol boszorkányt alakít. A fiatal sztár nagyon szeret mágikus képességekkel rendelkezni a sorozatban, és szívesen venné, ha a valóságban is hasonló különleges erőkkel bírna.

„A legjobban teleportálni szeretnék. Felülmúlhatatlan erő lenne, ha akkor és ott teremnék, ahol csak akarok.” – vallotta be Brittany.

Ugyan, Cassie nem rendelkezik ilyen erővel – vagy még nem tudunk róla -, de ettől függetlenül a kollegájával is összeboronált fiatal lány boldog, hogy megkapta a The CW idén indult sorozatának főszerepét. Nem csak nagy kiugrási lehetőségnek tartja, de állítása szerint igazán jó barátokat is szerzett a forgatás során. Annak ellenére, hogy a szériában éppen a Phoebe Tonkin által alakított Faye-vel nem jön ki jól, az életben igazán jó kapcsolatot ápolnak, sőt egy szobában is laknak.

A sorozat népszerűsége meglepő gyorsasággal tör felfelé, sőt a People Choice Awardson már díjra is jelölték. A koven újabb kalandjaira Január 5-ig még várnunk kell, de ekkor újult erővel fognak visszatérni, 

egy sármos szépfiú vendégszereplésével. A The Secret Circle sorozat sztárja alig pár hét alatt elcsavarta új színészkollégája fejét, aki beismerte, hogy a sorozat gonosz boszorkánya igazán lehengerlő személyiség.

 

Kollégája is rajong Phoebe Tonkinért

A The Secret Circle sorozattal Phoebe Tonkin népszerűsége hatalmasat ugrott felfelé. A kicsit rossz, és igen makacs boszorkány szerepében a lány végre ki tudott törni a jókislány skatulyából. A karaktere milliók kedvencévé vált és számtalan férfi hever a lába előtt, köztük Grey Damon a sorozat új rosszfiúja is.

„Faye egy érdekes egyéniség, és az őt alakító színésznőből is ugyanaz az energia árad. Amikor nem dolgozunk, akkor is olyan, mintha mindig forgatna valamit a fejében. Phoebe mindig kitalál valamit. Ő egy csodálatos lány, és nem mondanám azt, hogy nehezemre esik egy párként szerepelni vele a képernyőn, hiszen megnyerő és nagyon szerethető csaj. Csodálatos és lenyűgöző.” - áradozott színésztársáról a Leet alakító Grey Damon az MTV-nek.

Vajon a közös jelenetek meghozzák a valóságban is a románcot kettejük között? Úgy tűnik, nem a fiún múlik, hiszen szavaiból ítélve már most teljesen odavan az egykori sellőlányért.


Hamarosan új szereplő érkezik a The CW csatorna vadiúj sorozatába, a The Secret Circle-be. Az új szereplő nem más, mint John Blackwell, Cassie Blake apja.

Új szereplő a The Secret Circle-ben

A The Secret Circle nézői közül sokakban felmerült már a kérdés: vajon Cassie Blake (Brittany Robertson) apja, a sötét erővel rendelkező John Blackwell életben van-e még?

Nemrég a TvGuide választ adott kérdésünkre. Az internetes oldal értesülése szerint Joe Lando fogja alakítani Cassie apját a sorozatban. Őt legtöbben a Quinn doktornő, a Higher Ground, a Melrose Place, az NCIS vagy a Futótűz című sorozatokból ismerhetik.

Először a 15. részben fog feltűnni, amely a Return – magyarul: Visszatérés – címet viseli. Blackwell rejtélyes és erőteljes boszorkány, ellenségekből sincs hiánya. Elhatározta, hogy új életet kezd, és más ember lesz, megpróbálja majd megvédeni lányát, Cassie-t és annak körét.

John Blackwell visszatérése izgalmas eseménynek mutatkozik, nem csoda, hogy a rajongók már
ennyire várják.


A Pretty Little Liars sorozat sztárja a hírek szerint összejött Chris Zylkaval, de ehhez a fiú exbarátnőjének is van egy-két keresetlen szava.

Lucy Hale egy boszorkányba szerelmes

Chris Zylka a The Secret Circle sorozatban való megjelenésével teljesen elbűvölte a női rajongókat és úgy tűnik, hogy a szakmabelieket is. A hírek szerint az ifjú titán elcsavarta a Pretty Little Liars egyik csinos főszereplőjének a fejét. Lucy Hale és Chris még december végén kezdtek el találkozgatni, és januárra már annyira komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy a 26 éves színész a forgatási szünetben azonnal elutazott Los Angelesbe párjához, hogy együtt tölthessenek egy romantikus hétvégét.

Akárcsak a The Secret Circleben, az ő kapcsolatukba is bezavar egy harmadik fél, bár itt az illető egy hölgy. A varázsló srác ugyanis szinte le sem zárta még előző kapcsolatát a szintén színésznőként tevékenykedő, Gigi Fesholddal mikor már Lucyval is alakult a románcuk. Az ex persze ezt nem nézi jó szemmel és a Twitterén ki is fejezi a véleményét.

„Vicces, hogy mikor mi együtt voltunk nem tettél semmilyen erőfeszítést a kapcsolatunkért” – csiripelte a lány a közösségi oldalon. Természetesen az új barátnőt sem hagyta szó nélkül, és bátran osztotta meg a világgal azt, hogy „ő jobb nő, mint az új darab”.

Reméljük az új CW / ABC szerelembe nem zavar be sokáig az elhagyott szív, és abban is hogy Chris nem olyan gaz csábító, mint amilyennek tűnik.
 
 

 

ProfilképElérhetőségArchívum

Naptár
<< 01 / 2020 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 83513
Hónap: 2373
Nap: 68